fbpx

Numar impresionant de oameni la Toamna Oradeana 2014. FOTO

IMG_4682Toamna Orădeană 2014 a adunat mai mulți oameni ca niciodată. 

 

12 Octombrie 2014

21:25

Două săptămâni de sărbătoare în cinstea Toamnei Orădene vor fi încheiate astă seară, de la orele 23:00, odată cu focurile de artificii. Astăzi, 12 Octombrie, fiind Ziua Orașului Oradea, municipalitatea a pregătit un program special. Au avut loc depuneri de coroane, însă orădenii au fost extrem de atrași de Spectacolul – Festival de Muzică Militară de la Arena „Antonio Alexe”, de retragerea cu torțe pe traseul Parcul Traian – Parcul 1 Decembrie și de spectacolele de muzică ușoară.

Ca urmare a afluxului mare de populație adunată în zona centrală a urbei, putem spune că ediția acestui an a Toamnei Orădene s-a bucurat de succes. Publicul a întâmpinat cu aplauze și urale formațiile de muzică militară din București, Constanța și Bistrița.

Din păcate, pentru șoferii care nu au citit atenționările Evenimente Oradea, cu privire la traficul rutier îngreunat, Toamna Orădeană s-a lăsat cu nervi și claxoane deoarece circulația auto a fost blocată din dreptul Parcului 1 Decembrie până pe strada Independenței.

Chiar și acum vă recomandăm să evitați zona centrală și să faceți uz de un traseu alternativ pentru a ajunge la destinația dorită.

La mulți ani, Oradea! La mulți ani, orădenilor!

 

Ioana Mădălina Ștefănică