fbpx

Nymphaea sărbătorește Centenarul cu ușile închise

spa wellness, aquapark oradeaPorți deschise pentru iubitorii de relaxare. 

 

30 Noiembrie 2018

08:23

Aquapark-ul Nymphaea anunţă că pentru zilele de 30 Noiembrie, respectiv 01 Decembrie 2018, cele 800 de bilete disponibile în sezonul rece au fost deja vândute. Chiar dacă nu vă veţi putea lua bilet bilete de la Casierie, accesul va fi posibil doar pe măsură ce pleacă
unii dintre vizitatori.

Dacă doriţi să vă petreceţi sfârşitul de săptămână la piscină, mai aveţi o şansă pentru ziua de Duminică, 02 Decembrie 2018.

Biletele anticipate pot fi procurate online de AICIîncepând cu două luni înainte și până înainte cu o zi de data dorită, ora 21:00. Biletele online pot fi achiziționate doar pentru întreaga zi, deținătorii lor urmând să intre în incinta Aquaparkului prin dreptul caselor 2 și 7.  

Chiar dacă în weekenduri, minivacanțe, vacanțe școlare și în zilele de sărbători legale sunt disponibile bilete doar pentru întreaga zi, în limita locurilor disponibile, sunt puse în vânzare și biletele de la ora 17:00.

Complexul este la dispoziția orădenilor, bihorenilor și a turiștilor în intervalul orar 10:00 – 22:00. Profitați de o mini-escapadă împreună cu prietenii și familia, într-un loc în care relaxarea și distracția se îmbină armonios.

Ciprian Costa