fbpx

O mână de ajutor pentru cei mai puţin norocoşi

Împreună putem face mult bine celor din jur.

 

04 Noiembrie 2017

08:15

Iarna îşi intră în drepturi din ce în ce mai mult, iar pentru persoanele care nu au o locuinţă şi sunt nevoite să trăiască pe stradă asta înseamnă o grijă în plus.

Pentru a le veni în ajutor, Administraţia Socială Comunitară Oradea le pune la dispoziţie Adăpostul de Noapte situat pe strada J. Gutenberg, 8, cu două corpuri de clădire și cele 5 containere din incinta Adăpostului, acestea fiind dotate cu duşuri şi grupuri sanitare, atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi, spălătorie şi spaţiu de socializare.

Pe lângă cazare pe timpul nopţii, beneficiarii primesc consiliere, informare profesională şi sprijin în găsirea unui loc de muncă, îndrumare în vederea obţinerii unei locuinţe, sprijin în obţinerea actelor de identitate şi întocmirea documentaţiei necesare obţinerii beneficiilor sociale.

Fiecare dintre noi poate veni în ajutorul acestor persoane prin anunţarea la numărul de telefon 0359.466.666 sau  0745.590.290, număr de contact pentru adăpostul de noapte, despre zonele în care se adăpostesc oameni ai străzii, expuși temperaturilor scăzute.

Paula Dreve