fbpx

O mie de copii au avut o zi speciala alaturi de Preasfintitul Virgil Bercea. FOTO

25Zilele trecute a avut loc, la Liceul „Don Orione”din Oradea, o întâlnire între copiii din Eparhia de Oradea şi Preasfinţitul Virgil.

 

03 Iunie 2014

16:15

Ultima zi a lunii Mai 2014 a fost o una specială pentru aproape 1000 de copii, însoţiţi de preoţi, dascăli şi părinţi. Aceştia au petrecut mai multe ore alături de Preasfinţitul Virgil Bercea, care le-a vorbit despre semnificaţia temei „Domnul este de partea mea, nu mă tem de nimic!”. Preasfinţitul a oficiat Sfânta Liturghie, după  care le-a vorbit copiilor despre importanţa Domnului în împlinirea şcolară, familială şi în prietenii. Copiii nu trebuie să se teamă de nimic deoarece Isus Domnul este cel mai bun prieten al lor.

Atmosfera a fost însuflețită de muzică, dansuri şi jocuri, cu ajutorul grupului de animatori şi voluntari Scout al Liceului „Don Orione”, „Maria Imaculata”, Seminarului Teologic, Colegiului „Sfânta Familie”, Grupului „Alegria” de la Mănăstirea Franciscană şi Astru.

Subiectul discuțiilor „Domnul este de partea mea, nu mă tem de nimic!” a fost şi tema concursului de desene. Cel mai bun desen a fost imprimat pe toate tricourile participanţilor.

Copiii s-au bucurat şi de o mare surpriză, de prezența magicienilor Eduard şi Bianca, și ale lor fascinante numere de magie.

Întâlnirea s-a încheiat cu mulţumiri adresate copiilor prezenţi, gazdei, colaboratorilor Biroului Pastoral, voluntarilor dar şi binefăcătorilor.

 

Gabriela Zaica