fbpx

O vară plină de premii, la ERA Park Oradea! Peste 1200 de vouchere și carduri cadou

Centrul comercial din Calea Aradului continuă să răsplătească fidelitatea clienților.

 

29 Iulie 2020

17:30

ERA Park Oradea îți umple vara de cadouri! Centrul comercial din Calea Aradului nr. 62 oferă nu mai puțin de 1.200 de vouchere de câte 30 de lei și carduri cadou în valoare de 50 de lei de la KiK clienților fideli!

Campania „O vară plină de premii” se va desfășura începând chiar din această săptămână, respectiv în perioada 30 Iulie – 09 August 2020, zilnic între orele 10:00 și 21:00, iar „rețeta” este simplă. Cei care fac cumpărături în valoare de minimum 200 de lei pe un singur bon fiscal, din orice magazin al complexului, vor câștiga pe loc un voucher sau un card cadou, cu condiția să se prezinte la punctul de informare, situat în zona galeriei Carrefour, lângă casa centrală.

Vor intra în posesia premiului cu ajutorul unui soft special. Atât voucherele – grupate pe categorii de magazine, precum modă, sănătate sau food court și altele – cât și cardurile cadou vor fi repartizate aleatoriu.

Partenerul oficial al campaniei este magazinul KiK, deschis pe o suprafață de 770 metri pătrați în 2018, în zona cupolei ERA. KiK găzduiește produse diverse pentru întreaga familie, de la îmbrăcăminte pentru adulți și copii, încălțăminte, accesorii, până la cosmetice, jucării ori decorațiuni.

Mai multe informații despre campanie se pot găsi accesând site-ul www.era-oradea.ro, dar și pagina de Facebook ERA Park Oradea .

Nu ezita, așadar! Ia cu tine cheful de cumpărături și treci pe la ERA Park Oradea!