fbpx

Odata cu toamna vin si premierele Teatrului Regina Maria

asasinul se afla printre noi teatrul regina maria oradeaToamna se num─âr─â bobocii ╚Öi noile reprezenta╚Ťii ale Trupei Iosif Vulcan.

 

20 August 2013

14:00

În noul sezon al anului 2013, cel de toamnă, în cadrul Festivalului de Teatru Scurt (FTS), Teatrul Regina Maria ne invită la două premiere:

  • Prima va fi cea din 20 Septembrie, de la ora 19:00, din Sala Mare. Vorbim de piesa de teatru care va deschide edi╚Ťia anului 2013 a FTS, ╚Öi anume ÔÇ×Produc─âtoriiÔÇŁ de Mel Brooks, regia Halasi Imre. Suntem invita╚Ťi la un musical plin de umor, care s-a bucurat de un succes r─âsun─âtor pe Broadway
  • A doua, Opt femei sau Asasinul se afl─â printre noi? – e o comedie poli╚Ťist─â de Robert Thomas. Spectacolul a mai fost jucat la Oradea, ├«n regia lui┬áEugen Harizomenov. Acum piesa se preg─âte╚Öte s─â reintre ├«n lumina reflectoarelor sub ├«ndrumarea regizoral─â a lui Radu Nechifor.

╚śi ├«n acest an vor putea fi achizi╚Ťionate bilete ╚Öi abonamente pentru toate reprezenta╚Ťiile cuprinse ├«n Festivalul de Teatru Scurt. Informa╚Ťii suplimentare reg─âsi╚Ťi┬áAICI.

 

Ioana M─âd─âlina ╚śtef─ânic─â