fbpx

Oradea asteapta elevii la Summer University

OSU_afisAnul acesta are loc cea de-a doua ediţie a Universităţii de Vară pentru Elevi (UVE).

 

17 Iunie 2014

13:12

 

Elevii claselor a XI-a pot să experimenteze viaţa de student la una din cele 14 universităţi care au acceptat să participe la programul UVE. Liceeni vor participa la cursuri, seminarii, sesiuni de examene şi vor afla surprizele care îi aşteaptă în spatele porţilor universităţii.

Tinerii bihoreni care au participat la ediţia precedentă a evenimentului s-au declarat foarte mulţumiţi de cazarea oferită de Universitatea din Oradea (UO), de calitatea programului, voluntarii proiectului, organizarea evenimentului şi de program, per ansamblu. Pe placul liceenilor a fost şi relaţionarea cu cadrele didactice UO, baza materială universitară, programul academic şi viaţa studenţească orădeană.

La baza proiectului Oradea Summer University stă colaborarea între Asociaţia „Gheorghe Şincai” a studenţilor în Istorie, Asociaţia Studenţilor Farmacişti din Oradea şi Asociaţia Studenţilor Stomatologi din Oradea. Primăria Oradea şi Euromaidec Touring sunt partenerii principali ai proiectului, însă doritorii pot contribui ca sponsori, întrucât suma necesară, de 60.000 lei, nu a fost încă strânsă.

Timp de o săptămână (17 – 30 Iulie a.c.) elevii vor participa zilnic, între orele 09:00 – 13:00, la cursuri şi seminarii, urmând ca după masa să ia parte la ateliere şi training-uri pe teme de dezvoltare personală, time management şi public speaking.

Costul participării este de 190 Ron, sumă care include toate activităţile, cazarea şi două mese pe zi. Cei din judeţ (care nu au nevoie de cazare) vor plăti doar 100 Ron, însă nu vor primi cazare şi cină.

Elevii interesaţi se pot înscrie online pe www.osu.universitatipentruelevi.ro până la data de 22 Iunie 2014. Adresele de contact electronic ale coordonatorilor de proiect sunt: ionut_coman50@yahoo.com şi olahroland@ymail.com

 

Gabriela Zaica