fbpx

Oradea este și on-line și va fi promovată în cadrul Heritage Instameet

Un oraș într-un album.

 

27 Septembrie 2019

10:00

În zilele noastre, promovarea on-line este esențială, iar potențiali turiști pot fi ușor atrași în Oradea în acest mod. De aceea, Cronicari Digitali și Primăria Oradea, prin Visit Oradea îi cheamă pe bihorenii pasionați de storytellingul digital, dar și de oraș, pe 04 Octombrie, la o vizită în centrul istoric.

Heritage Instameet-ul #CronicariDigitali va însemna un tur în câteva dintre cele mai importante obiective de patrimoniu arhitectural din urbe: Palatul Ullmann, Sinagoga Mare Ortodoxă și Sinagoga Hevra Sas, cu deosebită însemnătate pentru comunitatea evreiască, Palatul Moskovits Miksa, construit în spiritul secessionului vienez, Bazilica Romano-Catolică, în stil baroc și Muzeul de Farmacie Rodia, deschis recent, după 250 de ani de funcționare ca farmacie.

Locurile sunt limitate, în număr de 80. Ca să participi, trebuie să ai peste 18 ani, să deții un cont public activ de Instagram. Participarea este GRATUITĂ, iar pentru a-ți rezerva un loc e nevoie să completezi formularul de înscriere până cel târziu 02 Octombrie, orele 12:00.

În ziua evenimentului, înscrierile se vor face în Cetatea Oradea (Piața Emanuil Gojdiu, nr. 39-41, Sala Grota Roșie, corp-J), începând cu orele 14:30, iar accesul în clădirile vizitate se va face doar conform calendarului rezultat în urma înscrierilor și a completării unui acord individual (prin care vă obligați că veți rămâne toată perioada turului în grup, respectați restricții de securitate etc.).

Transferul către ending point se va face tot ghidat. Aici va avea loc și încheierea evenimentului printr-un Heritage Cocktail Party, la Enoteca Millésime, începând cu orele 19:00.