fbpx

Oradea, popas turistic în cadrul #ExperienceRomania

sursa: facebook

Turismul crește!

 

10 Iulie 2019

18:00

 

Oradea este tot mai atractivă pentru turiști, dovadă cei peste 250.000 care au poposit preț de câteva zile în orașul nostru. Prin urmare, #ExperienceRomania, cel mai mare proiect de promovare a turismului românesc, a inclus urbea în programul său de promovare.

În cadrul proiectului, aproximativ 40 de influenceri de travel ajung în România, urmând ca aceștia să viziteze următoarele zone ale țării: București, Brașov, Poiana Brașov, Sighișoara, Oradea, Timișoara, Târgu Mureș, Castelul Huniazilor pe parcursul a 11 zile. Grupul se află în Oradea timp de 2 zile, între activitățile desfășurate numărându-se: un city tour care cuprinde cele mai importante și reprezentative obiective turistice și atracții orădene, o degustare de vinuri și o suită de activități recreative și de agrement în împrejurimile orașului (rafting and via ferrata, prânz tradițional, spa, golf, o vizită la ferma de lavandă).

În cadrul grupului se află o parte dintre cei mai influenți bloggeri, instagrammeri, snapchetteri și vloggeri pe turism din Europa în acest moment, printre ei:

  • Shefik Mehmet – https://www.instagram.com/wow_planet/
  • Diana Bancale – https://inviaggiodasola.com/ (Best Travel Blogger 2019)
  • Lenka Josefiova – https://www.thetravellingbeautyqueen.com/
  • Kenan Hurdeniz – https://www.instagram.com/oldkyrenian/
  • Simina Megyes, Luca Martinelli, Arnav Mathur, Linson Abraham etc.