fbpx

Oradea se umple de mărțișoare: încep licitațiile pentru ocuparea standurilor

Se apropie primăvara.

 

08 Februarie 2019

16:00

1 Martie se aproprie, iar obiceiurile legate de această zi revin în atenția noastră. Tradiționalele mărțișoare vor fi de găsit și în acest an la standurile din centrul Oradiei, varietatea lor promițându-se a fi mare. La fel de bogată se anunță și oferta de flori de 8 Martie, Ziua Internațională a Femeii.

Pentru buna desfășurare a activității comerciale, în perioada 25 Februarie – 02 Martie 2019 Primăria Oradea, prin Direcția Patrimoniu Imobiliar, va pune la dispoziția celor interesați un număr de 50 de standuri de lemn în zona centrală (str. Republicii și Piața Unirii), în vederea comercializării de mărțișoare și flori de primăvară. Totodată, se vor atribui un număr de 74 de amplasamente de 2 mp fiecare, în diferite alte zone ale orașului: b- dul Decebal colț cu str. Primăriei, Calea Aradului/Aviatorilor – Grădinița 44, str. Războieni (stația de autobuz Bunexim), ștr. Transilvaniei – intersecție cu str. Moldovei, str. D.Cantemir – zona statuii Cantemir, str. Nufărului vis-a-vis de bisericuță, str. C.Coposu – intersecție cu str. Olimpiadei, Piața București – zona stației de tramvai, b-dul Ștefan cel Mare – intersecție cu str.Transilvaniei și Parcul 1 Decembrie – dinspre stația de tramvai E.Gojdu.

De asemenea, în perioada 07 – 09 Martie 2019 vor sta la dispoziția celor interesați un număr de 70 de amplasamente de 2 mp fiecare, în vederea vânzării de flori, felicitări și aranjamente florale cu ocazia zilei de 8 Martie, în următoarele zone ale orașului: str. Republicii, Piața Unirii, b-dul Decebal, Calea Aradului/Aviatorilor, str. Războieni, str.Transilvaniei, Piața București, Parcul 1 Decembrie, ștr. Nufărului și str. D. Cantemir.

Preţul de pornire a licitaţiei este de:

50 lei / stand / zi plus TVA – pentru standuri
5 lei / mp / zi – pentru locuri de 2 mp

Data limită de depunere a ofertelor pentru vânzare de mărțișoare și flori cu ocazia zilei de 1 Martie 2019 este 14 Februarie 2019, ora 09:00. Data limită de depunere a ofertelor pentru vânzare de flori, felicitări și aranjamente
florale cu ocazia zilei de 8 Martie 2019 este 15 Februarie 2019, ora 09:00.

Adrian Pop