fbpx

Oradea Street Food Festival 2017 și-a deschis porțile. FOTO + VIDEO

evenimente oradea, galerie fotografiiȘi pentru mâncăcioși, și pentru pretențioși. 

 

18 Mai 2017

14:10

Piața Unirii a devenit din nou un punct de „unire” și de atracție pentru noi toți. În perioada 18 – 21 Mai 2017, aici are loc Street Food Festival.

Cu siguranță știți despre ce este vorba, grație ediției precedente, însă vestea bună este că de această dată noi surpize gastronomice au fost pregătite pentru aceia care doresc să își bucure papilele gustative cu preparate din mai multe țări.

Pe lângă bucate, preparate dulci și sărate, dulciuri și băuturi, în fiecare seară sunt concerte. Partea frumoasă a manifestării este că organizatorii au pregătit perne confortabile în care vă puteți „arunca” și relaxa, spațiul verde este permis a fi călcat, cu mențiunea, noastră, ca să-l păstrați și curat.

În plus, pe cei mici îi așteaptă personaje din povești, arlechini care îi vor picta pe față, îi vor invita la joacă și multă socializare.

Festivalul a fost inaugurat astăzi, 18 Mai 2017, la ora 12:00, urmând ca Joi și Vineri să fie deschis între orele 12:00 – 23:00, iar Sâmbătă și Duminică între 10:00 și 23:00. Programul detaliat al festivalului îl găsiți dând click AICI.

După deschidere, după cum veți putea vedea din galeria de fotografii ce va fi postată pe Facebook Evenimente Oradea, gurmanzii stăteau la rând la burgeri și alte preparate din carne, în timp ce alții serveau înghețată și așteptau ca și băuturile din fructe să fie pregătite.

IMPORTANTPe toată durata festivalului, circulaţia rutieră de la intersecția Piața Unirii cu strada Primăriei și până la strada Iuliu Maniu va fi oprită, carosabilul din Piața Unirii fiind în această perioadă ocupat de comercianți și restaurante mobile.

Mai jos și un live video din Piața Unirii, îl puteți vedea și AICI, acompaniat de gândurile noastre bune pentru weekend-ul ce stă să vină!

 

Ioana Mădălina Ștefănică

LIVE de la Street #Food Festival #Oradea! ❤❤❤

Posted by Evenimente Oradea on 18 Mai 2017