fbpx

Oradeanca de 50 de ani, disparuta de acasa. FOTO

persoana disparutaUnii oameni au puterea de a-și lăsa familia, fără a mai privi în urmă.

 

12 Iulie 2014

12:30

Cristina Cărăușu, în vârstă de 50 de ani, din Oradea, a plecat de la domiciliu, fără a aduce la cunoștința niciunuia dintre membri intenția de abandonare a familiei.

Femeia, fără un loc de muncă în acest moment, a plecat de acasă Joi, 10 Iulie 2014, în jurul orei 15:30, și nu s-a mai întors. Ultima dată, a fost zărită în apropierea Pieței din Rogerius. Din păcate, nu avem informații cu privire la hainele pe care doamna le poartă.

Cei dragi au încercat să ia legătura telefonic cu cea ca le este soție și mamă, însă căutata și-a închis telefonul, transmițându-le celor lăsați în urmă că a plecat în Italia. Cu toate acestea, în cazul în care o zăriți, familia vă roagă să apelați 112 sau 0742. 162. 410. Din cele transmise de apropiați, căutata nu suferă de nicio boală care să îi fi determinat schimbarea bruscă de comportament. Mai jos aveți o fotografie a Cristinei Cărăușu.

Vă rugăm să distribuiți această informație și pe paginile voastre de Facebook, în speranța unei reîntoarceri rapide a Cristinei Cărăușu.

 

Ciprian Costa

cristina carausu