fbpx

Orădenii au recidivat, au ieșit din nou la pedalat! FOTO + VIDEO

biciclisti oradeniOrădenii își petrec duminicile pedalând și socializând. 

 

23 Februarie 2015

09:44

Ultima duminică a lunii Februarie 2015 a fost din nou dedicată ciclismului.

Grupul Ciclist „Crișana” a dat strigarea unei noi plimbări pe două roți până în Santăul Mic. Mai bine de cincizeci de participanți au spus „prezent” la adunarea ce a avut loc ieri, 22 Februarie 2015, la orele amiezii, în fața Primăriei Oradea.

Am parcurs în întregime pista de biciclete de pe malul Crișului Repede până la intrarea în comuna Borș, pistă ce face parte din programul transfrontalier România-Ungaria. Odată ajunși în Santăul Mic, am decis să ne oprim pentru a imortaliza momentul lângă un lac de pescuit din zonă. La întoarcere, unii din noi s-au oprit la un ceai cald și puțină căldură.

De acestă dată, sexul frumos a fost reprezentat de mai multe doamne și domnișoare dornice să petreacă câteva ore în compania unor oameni frumoși și pasionați de ciclism.

Cu o mică întârziere a ajuns și Carmen, care a ales să își schimbe biletul de tren dinspre București spre Oradea, pentru a ajunge la întâlnirea cu noi.

Pe scurt, a fost o ieșire grozavă de mișcare, relaxare și socializare. Totuși, nu este ultima! În planning-ul Grupului Ciclist „Crișana” sunt prevăzute și alte astfel de plimbări pe care Evenimente Oradea vi le va aduce cu drag la cunoștință!

 

Ioana Mădălina Ștefănică