fbpx

Orădenii s-au săturat de localurile zgomotoase, și le reclamă rând pe rând!

oradea piața uniriiCafeneaua Jimmy Woo, închisă pentru o lună.

 

12 Martie 2016

12:00

Orădenii care au domiciliul în preajma localurilor nu mai acceptă orice.

Când sunt încălcate normele de legale și de bun simț, fac reclamație. Și cum unde-s mulți, puterea crește, așa s-a întâmplat și în cazul unei cafenele din Oradea care dădea muzica prea tare.

Localul Jimmy Woo, de pe strada Mihai Viteazul, a fost închis temporar de Poliția Locală. Aceasta după ce, de la sfârșitul anului trecut și până acum, vecinii s-au plâns de tulburarea liniștii publice.

Cei care locuiesc în proximitate au făcut fie sesizări scrise, fie telefonice, reclamând gălăgia. Prin urmare, polițiștii au mers în teren, au verificat și au constatat că volumul aparaturii de sonorizare era prea puternic. Au întocmit două procese verbale de contravenție și au suspendat activitatea cafenelei pentru 30 de zile, până în 02 Aprilie 2016.

Însă acesta nu este singurul local verificat de polițiști. Împreună cu Direcția de Sănătate Publică Bihor, reprezentanții poliției continuă verificările și fac măsurători pentru a stabili nivelul de decibeli existent în diferite restaurante, pub-uri și baruri din oraș.

Și la dispoziția voastră stă numărul de telefon 0259. 969, al Poliției Locale Oradea!

Laura Luțai