fbpx

OTL a adus 7 autobuze noi și înființează 3 linii noi. FOTO

autobuze OTLDupă autobuzele galbene, au venit și cele albe. 

 

13 Mai 2015

15:56

În Martie 2015, OTL anunța aducerea a 5 autobuze noi, de culoare galbenă, marca Karsan, iar acum, în Mai 2015, OTL a adus alte 7 autobuze noi Izusu Novo City, model MD 27 Classic – Urban.

Autobuzele sunt prevăzute cu trapă pentru persoanele cu dizabilități, climatizare, computere de bord, antene GPS și WI-FI.

Automobilele dispun, fiecare, de 17 de locuri pe scaune, 1 pentru persoanele cu dizabilități, și alte 33 de locuri în picioare. Prețul de achiziție este de 523.250 Euro, adică 74.750 Euro/bucată.

Totodată, OTL a anunțat înființarea liniilor de autobuz 24, 26 și 27:

  • linia 24 are traseul prelungit din zona industrială până la Proges
  • linia 26 începe de la intersecția Bulevardului Dacia cu Bulevardul Decebal, continuă pe Calea Borșului până la capăt, apoi face un circuit în interiorul parcului industrial
  • linia 27 va fi o linie foarte scurtă, care leagă stația de tramvai de la capătul Sinteza cu Eurobusiness Parc

Aceste 3 trei linii de autobuz vor deservi parcul industrial, mijloacele de transport vor circula, mai ales, atunci când angajații vor intra/ieși din/în ture.

Foarte important de știu este că, în Noaptea Muzeelor, autobuzele OTL vor circula cu program prelungit, până în jurul orei 02:00.

Din câte se pare, dorința OTL este de a pune la punct un circuit de transport integrat la nivelul întregii zone metropolitane.

Mai mult, pe viitor se dorește înființarea unor linii „turistice” care să ducă turistul la cele mai importante obiective turistice. Pe aceste linii va putea fi utilizat și serviciul Oradea City Card, mai multe detalii AICI.

Primăria Oradea mai informează că:

În următoarea ședință de Consiliu Local se va supune aprobării masterplanul de transport, document care va sta la baza tuturor investițiilor în transportul local.

 

Ioana Mădălina Ștefănică

Schita traseu prelungit Linia 24

Schita traseu Linia 26

Schita traseu Linia 27

autobuze OTL

IMG_8891

DSC_1450