fbpx

Ovi D. Pop a lansat o nouă monografie a județului Bihor. FOTO

Ovi D. Pop Monografie judetul Bihor editia VIO „culegere” despre și pentru Bihor a fost „lăsată să curgă agale” pe apele Crișului Repede. 

 

19 Decembrie 2014

18:17

Binecunoscutul fotograf Ovi D. Pop a prezentat orădenilor a șasea ediție a monografiei județului nostru. Paginile lucrării au fost tipărite pe alte meleaguri decât cele naționale, tocmai în îndepărtata Republică Chineză, și ilustrează, prin imagini, județul nostru.

Diferența între actuala și precedentele ediții o reprezintă fotografiile aeriene, cele subterane, dar și cele dedicate clădirilor nou renovate.

Volumul a fost tipărit în 3.000 de bucăți, 1.500 dintre acestea având o copertă de lux. Prețul unui exemplar fiind de 70, respectiv 100 de lei.

Ambele variante pot fi achiziționate din Turnul Primăriei Oradea, Librăria Gutemberg, King Art și de la Centrul de informare turistică de pe strada Patrioților.

Monografia cuprinde peste 3.000 de fotografii care înfățișează cele 41 de comune, plus cele 10 orașe ale județului Bihor, fiecărei comune revenindu-i o pagină. Informațiile sunt redactate în trei limbi: română, maghiară și engleză.

 

Sebastian Ferchi