fbpx

Până duminică, toți orădenii vor avea apă caldă și încălzire!

sursa foto: wordlesstech.com

sursa foto: wordlesstech.com

Ultimele promisiuni din partea oficialităților!

 

29 Octombrie 2015

16:09

Primarul Ilie Bolojan a declarat astăzi, 29 Octombrie 2015, într-o conferință de presă, că până Duminică după amiaza, 01 Noiembrie 2015, toți orădenii vor beneficia atât de apă caldă cât și de încălzire.

În cursul zilei de sâmbătă, lucrările de pe strada Louis Pasteur, care au generat atâtea probleme vor fi finalizate, astfel încât în noaptea de sâmbătă spre duminică să asigurăm reumplerea magistralelor, iar duminică după-masa, pe 01 Noiembrie, sistemul de termoficare să funcționeze în întreg orașul furnizând apă caldă și căldură pentru toți orădenii. 

Cauza întreruperilor, atât de dese în ultima perioadă, a fost tocmai modernizarea sistemului de distribuire a agentului, însă, odată înlocuite țevile vechi și defecte, numărul opririlor vor scădea semnificativ.

Lucrări de asemenea anvergură nu se fac în fiecare an, iar înlocuirea rețelelor pe kilometri întregi nu poate fi făcută fără întreruperi de apă caldă și căldură. Investițiile majore care se fac în aceste magistrale și care erau foarte necesare vor face ca numărul avariilor să scadă semnificativ.

Totuși, lucrările vor continua și în următorii an, dar nu vor mai afecta atât de mulți consumatori și nici atât de des.

Ioana Mădălina Ștefănică