fbpx

Până în 21 Septembrie, Circul Colosseum rămâne în Oradea Shopping City!

foto: Ovidiu Selegean

foto: Ovidiu Selegean

Haideți la circ, sunteți așteptați cu drag!

 

09 Septembrie 2015

18:47

În parcarea Oradea Shopping City (OSC), până pe 21 Septembrie 2015, Circul Colosseum oferă spectacole extraordinare orădenilor.

Zilele de reprezentații sunt:

  • Luni – Vineri: de la ora 19:00
  • Sâmbătă – Duminică: de la ora 16:00 și de la ora 19:00

Durata unui show este de 2 ore, iar intrarea va costa 25 de lei/persoană. În pauza spectacolelor publicul va putea admira dar și fotografia (#selfie) gratuit elefanții, cangurul, cămilele, șerpii sau aligatorul. Biletele se pot cumpăra de la fața locului, pentru detalii și rezervări apelați 0744. 407. 366.

Numere de acrobație, reptile uriașe (anaconda, boa, cobra imperială, pitoni, aligatori, tarantule) dar și cu pisicuțe, căței, ponei, canguri, cămile, elefanți, dromaderi. Din program nu lipsesc momentele de echilibristică în mâini pe motocicletă, pirații ori acrobații de la 12 metri.

Publicul va fi animat de cel mai renumit clovn din România, Armando, și de cei mai tineri artiști de circ – clovnul Davidov, în vârstă de 10 ani, și Albert de doar 5 ani.

Dresori și artiști de renume internațional cum sunt Adriana Folco, Amedeo Folco, Robert Lagroni, Casandra va așteaptă să îi cunoașteți!

Ioana Mădălina Ștefănică

colosseum elefant

colosseum dromader aproape

coloseum camila

colosseum dromader

colosseum front

colosseum public