Parcarea din strada Independenței are un nou proiectant!

Lucrările la parcarea din strada Independenţei continuă.

 

12 August 2017

14:31

Deşi au întâmpinat diverse obstacole, lucrările la parcarea din strada Independenţei au fost reluate după ce vechiul proiectant a fost înlocuit.

Am deblocat lucrările la această parcare, am schimbat proiectantul datorită complexității lucrărilor și a faptului că era necesar ca proiectantul să fie prezent zilnic aici. Acum se toarnă o șapă de egalizare, urmează să se realizeze apoi stratul de hidroizolație și stratul radier de beton. Apoi, pe verticală, pe lângă pereții mulați, va continua construcția propriu-zisă a parcării, în așa fel încât la finalul anului viitor să avem parcarea finalizată,

spune viceprimarul Florin Birta.

Deocamdată inaugurarea parcării se lasă aşteptată, însă de îndată ce aceasta va deveni funţională va dispune de 400 de locuri de parcare amenajate pe patru nivele subterane care vor rezolva problemele existente, iar la finalul lucrărilor aici este prevăzută atât o zonă de promenadă, care să facă legătura cu cele două poduri: Sf. Ladislau și Podul Intelectualilor, cât și o piațetă deasupra parcării.

Paula Dreve