fbpx

Pasajul Metro este la dispoziția șoferilor, a fost deschis circulației. VIDEO

automarfar copyTrafic mai fluid, timp redus de așteptare. 

 

08 Martie 2016

12:06

Ziua de 08 Martie 2016 a fost una extrem de importantă pentru Oradea. Prefectul Claudiu Pop a avut plăcerea de a deschide circulația rutieră peste pasajul suprateran din zona Metro.

De acum înainte, conducătorii auto, fie ei de mașini mici sau automarfare, pot răsufla ușurați deoarece nu mai au de așteptat la trecerea peste calea ferată de lângă Metro.

Șoferii au posibilitatea de a ajunge din șoseaua de centură direct în DN 1, făcând uz de noul pasaj suprateran realizat cu fonduri guvernamentale.

Doar aceia care doresc să intre pe Calea Clujului mai au de traversat atent liniile de tren, însă partea bună este că se va circula mai fluid și mult mai rapid, deoarece cozile de așteptare vor fi semnificativ diminuate, chiar inexistente în anumite intervale orare.

Despre proiect și investițiile făcute, vă invităm să urmăriți înregistrările video de mai jos. Atât prefectul Claudiu Pop, cât și Ioan Berche, șef de lucrări, din partea firmei SC Antrepriza, Reparații și Lucrări SRL Cluj, au avut amabilitatea de a ne acorda un interviu special pentru cititorii Evenimente Oradea.

Când veți avea timp, urcați-vă în mașini și faceți uz de pasajul nou inaugurat, pentru a vă face o părere proprie despre utilitatea construcției rutiere.

 

Ioana Mădălina Ștefănică