fbpx

Pasionații spațiului cosmic sunt aștepați la European Space Talks Oradea

sursa: bbc.co.uk

Explorând îndepărtatele stele.

 

04 Septembrie 2019

10:00

 

Asociația Learning Communities, în parteneriat cu Coder Dojo Oradea, invită pasionații cosmosului și pe cei dornici să descopere câteva din secretele Universului, la o discuție despre cercetarea Lumilor îndepărtate, iată, la 50 de ani de la primul pas al omului pe Lună. Evenimentul face parte din seria de evenimente European Space Talks care au loc în aceste săptămâni în diferite părți ale UE, aici urmând să se vorbească și despre direcțiile actuale de acțiune ale European Space Agency (ESA).

Un alt obiectiv al întâlnirii este prezentarea Programelor Educationale ale ESA pe 2019-2020 la care copii și tineri pot candida și participa. Pentru aceasta, la eveniment sunt invitate și Cluburile STEM din județul Bihor, precum și orice grup informal interesat de Programele ESA.

Din partea ESA – European Space Agency, în cadrul evenimentului va participa Adrian Suhanea, persoana resursă responsabila din cadrul Departamentului Educational al ESA.

European Space Talks va avea loc Joi, 05 Septembrie, între orele 17:00 – 19:00, în amfiteatrul Bibliotecii Județene „Gheorghe Șincai” Oradea, iar intrarea va fi liberă.