fbpx

Patru orădeni, câștigători în Triatlonul Lacului „Văliug” 2017

O veste care aduce cinste orașului nostru. 

 

20 August 2017

17:01

Iată că avem un nou motiv de bucurie în orașul nostru. Patru orădeni s-au înscris în Triatlonul Lacului „Văliug”, ediția anului 2017, și au venit de acolo câștigători.

Evenimente Oradea transmite felicitări lui Istvan Szokolszky (45 ani), Laszlo Dorsonszky (43 ani), Horvath Laszlo (52 ani) și lui Sorin Andrei (36 ani) pentru că prin munca și efortul lor aduc un plus de valoare urbei de pe Crișul Repede.

Rezultatele lor, în urma Triatlonului de la Văliug, editiția a II-a, sunt:

  • locul I, general, în proba Olimpică, Istvan Szokolszky
  • locul I, general, proba Sprint, Laszlo Dorsonszky
  • locul I, categoria 30 – 39 ani, proba Sprint, Sorin Andrei
  • locul III, categoria 40+, proba Olimpică, Horvath Laszlo

Pentru că o astfel de realizare nu putea trece „neobservată”, i-am întrebat și cum reușeșc să aibă astfel de rezultate. Răspunsul, oferit de Sorin Andrei, vi-l redăm numaidecât:

Cu toții participăm în astfel de concursuri foarte frecvent, facem în medie 10 antrenamente pe săptămână. Diminețile noastre încep la ora 5, ca pe 6 să fim la bazin, la primul antrenament, mai ales că Istvan este și organizatorul la X MAN România.

Pe lângă concursurile de Triathlon, mai participăm și în Semi Maratoane și Maratoane, atât pe teren accidentat cât și pe șosea, în concursuri de ciclism, șosea și MTB.

Un exemplu care ne demonstrează, încă o dată, că pentru a reuși este nevoie de implicare! Vă mulțumim că ne faceți mândri să fim orădeni, suntem fericiți să scriem despre oameni ca și voi!

 

Ioana Mădălina Ștefănică