fbpx

Permis pentru viitor, program pentru a face școala de șoferi gratuit!

O șansă care deschide drumuri pentru aceia care au nevoie. Dă informația mai departe. 

 

28 Noiembrie 2020

09:45

Știm fiecare că uneori a privi înainte și a zări o posibilitate, o cale, e o provocare, mai ales dacă mediul în care trăiești nu poate să te susțină.

Dar știm că fiecare am ajuns în punctul în care viața ne-a întins o mână de acolo de unde nu am fi crezut. Pentru aceia care cred în șanse, MOL România și Fundația pentru Comunitate deschid porțile celei de-a șasea ediții a programului „Permis pentru viitor” dedicat tinerilor care provin din medii defavorizate.

Până în acest moment, nu mai puțin de:

80 de tineri au finalizat cu succes cursurile: 69 au obținut permis de categoria B, 8 categoria C, o tânără are carnet categoria B pentru automobil adaptat, un tânăr a luat examenul pentru categoria B96 (ce permite suma MMA autoturism + rulotă/remorcă până la limita de 4.250 kg), și un tânăr are permis pentru tractoare agricole. Alți 71 de beneficiari continuă studiile sau sunt programați pentru examen.

O oportunitate extraordinară, cu atât mai mult cu cât tinerii doritori pot face școala pentru obținerea permisului de conducere dedicat categoriei B, C sau D, inclusiv pentru tractoare agricole sau forestiere, troleibuze și tramvaie.

Sună bine, știm! Profitați de noua cale de împlinire a visului, iar dacă nu vă încadrați distribuiți informația pentru a ajunge la acele persoane care își doresc dar încă nu au putut!

Înscrierile se pot face online dar și prin poștă până în data limită, 21 Ianuarie 2021.

Completarea corectă a formularului simplu de înscriere și anexarea celor cinci documente obligatorii sunt condițiile intrării în acest concurs de proiecte. Constituie un avantaj o adeverință din partea unui angajator care oferă un loc de muncă în cazul în care solicitantul va poseda permis de conducere, și, de asemenea, constituie un avantaj o recomandare din partea unui ONG sau a unei instituții care susține necesitatea finanțării.

detaliază András Imre, director executiv al Fundației Pentru Comunitate. Pentru mai multe informații și detalii, vă recomandăm să dați click AICI. Noi vă dorim succes!