fbpx

Peste 100 de oameni au vizitat expozitia “Oradea in imagini”

Oradea in ImaginiExpoziţia de fotografii cu Oradea din perioada comunistă a fost un real succes!

 

21 Ianuarie 2013

13:20

Prima apari┼úie ├«n public a proiectului “Oradea ├«n Imagini” ini┼úiat de tinerii or─âdeni Dan Drago┼č ┼či Vasile V├ólcan s-a bucurat de o numeroas─â participare, majoritatea vizitatorilor fiind tineri.

S├ómb─ât─â, 19 Ianuarie 2013, de la orele 18:00 – 22:00, la Casa de Cultur─â Oradea (CC) curio┼čii au putut vedea ├«n format A4 fotografii cu urbea noastr─â din perioada comunist─â. Din cele declarate de vizitatori – peste 100 la num─âr – ├«n acele timpuri Oradea era un ora┼č frumos, dar mai ales verde ┼či curat, cei tineri remarc├ónd ┼či faptul c─â se circula foarte mult pe jos ┼či mai pu┼úin cu ma┼čina sau tramvaiul.

Acest eveniment a fost pentru noi un mod de a ne ar─âta dragostea fa┼ú─â de ora┼čul nostru, iar deschiderea or─âdenilor ne-a ├«ncurajat s─â organiz─âm ┼či altele evenimente similare.┬áNe-a bucurat s─â vedem at├ótea persoane fericite uit├óndu-se la expozi┼úie ┼či persoane necunoscute s─â vina la noi s─â ne felicite pentru tot ce facem pentru Oradea, e un sentiment frumos c├ónd cineva ├«┼úi apreciaz─â munca.┬áProiectul “Oradea ├«n Imagini” este al tuturor, al or─âdenilor ┼či nu numai!

au concluzionat Dan Drago┼č ┼či Vasile V├ólcan.