fbpx

Peste 1,2 milioane de oameni au urmărit online Overnight!

 Cel mai mare party de acasă marca UNTOLD a fost un succes.

 

04 Mai 2020

17:30

 

După cum am anunțat, în noaptea de 1 Mai 2020 a avut loc evenimentul OVERNIGHT, ce a avut invitați de seama și a putut să fie urmărit în toată lumea.

 

Acesta avut și un scop caritabil, lumea având la dispoziție căi de a dona către diferite cauze. Evenimentul a fost transmis în direct pe canalele digitale Untold și Neversea, PRO TV și a putut să fie ascultat la KISS FM.

În mediul online, peste 160.000 de fani au urmărit show-ul pe YouTube, iar alți 280.000 pe paginilede facebook Untold, Neversea, Ballantines, Dare și Vlad Cazino.

La TV transmisiunea a început la 01:15 pe PRO TV. Aici s-au strâns aproximativ 265.000 de români, fiind lider de audiență.

La radio, KISS FM a fost postul ce a transmis în exclusivitate acest eveniment, iar pe facebook au strâns peste 250.000 vizualizări.

Dimitri Vegas, Lost Frequences, Sunnery James & Ryan Marciano și Danny Avila au fost principalele nume ce au mixat în acea noapte. Începutul a fost dat de către Pascal Junior și s-a încheiat cu Dirty Nano. Au mai luat parte Spike, Grasu XXL, Inna și Manuel Riva.

Proiectele caritabile ,,UNITED”, ,,Un Singur Cluj” și ,,Dăruiește Viață”,  au strâns peste 1.500 euro.

Sergiu Vicaș