fbpx

Petreceti 1 Mai in pesterile din Bihor la preturi avantajoase

mina farcu din rosia bihor sursa foto static.panoramio punct comZiua muncii poate fi petrecut─â┬á├«n pe┼čter─â.

 

25 Aprilie 2014

11:36

Odat─â cu apropierea zilei de 1 Mai tot mai multe oferte le sunt prezentate persoanelor care doresc s─â ├«┼či petreac─â Ziua Muncii ├«mpreun─â cu familia ├«ntr-un mod diferit, ╚Öi chiar natural!

Sub generoasa lozinc─â: ÔÇ×1 Mai lua╚Ťi cu voi, c─â oricum pl─âti╚Ťi doar doi!ÔÇŁ , Centrul pentru Arii Protejate ╚Öi Dezvoltare Durabil─â Bihor (CAPDD) deschide por╚Ťile pe╚Öterilor, pentru a ├«ncuraja c├ót mai mul╚Ťi turi╚Öti s─â se bucure de frumuse╚Ťile naturale de la Pe╚Ötera Meziad respectiv cea de la Ro╚Öia,┬áPe╚Ötera cu cristale din mina Farcu.

Deorece data de 01 Mai marcheaz─â ┼či debutul sezonului turistic, ├«n cele patru zile pe┼čterile vor fi deschise ├«ntre orele 10 – 19 iar CAPDD ofer─â celui de-al treilea membru al grupului accesul gratuit ├«n oricare din cele dou─â pe┼čteri pe care le administreaz─â. Oferta este valabil─â pentru grupuri mai mari de trei persoane, indiferent de num─ârul acestora, chiar ╚Öi pentru copiii ce vin ├«mpreun─â cu p─ârin╚Ťii lor!

La Pe┼čtera Meziad cei care doresc o experien┼ú─â de zile mari, tioliana reprezint─â varianta propus─â pentru o doz─â de adrenalin─â. Pe l├óng─â tiolian─â, turi┼čtii mai au ┼čansa de a urma un traseu de via-ferrata. Citi╚Ťi mai multe despre pe╚Ötera Meziad┬áAICI┬áiar despre Farcu┬áAICI.

 

Sebastian Ferchi