fbpx

Piesa noua: Smiley – Nemuritori. VIDEO

Smiley nemuritori video captureSmiley mai optimist, mai împlinit și mai recunoscător pe zi ce trece!

 

27 Aprilie 2014

19:30

După „Acasă” chiar ne întrebam ce piesă va mai scoate Smiley. Și iată că a ieșit la rampă cu „Nemuritori”. De la bun început artistul evidențiază și una dintre cheile succesului „Nu ai nevoie de scop atâta timp cât ai un motiv”. Ceea ce apreciem la Smiley e că, în ultimul timp, s-a debarasat de cântecele în care viața era atât de gri și de grea încât îi venea să plece pe Marte.

Se poate observa cu ușurință evoluția lui atât ca om cât și ca artist. Versurile sunt pline de mesaj, de trăiri și de recunoștință. Și peste toate acestea, Smiley mai are și modestia unui om simplu, care nu ar fi gustat niciodată din succes, de parcă nu ar fi el cel care a adunat luna trecută peste 7.000 de oameni la un concert într-un mall orădean (detalii AICI). Simplitatea, naturalețea și modestia sunt în cazul lui alte chei ale succesului, care pot deveni pentru fiecare dintre noi modele de urmat și adoptat.

Cântecul are și un videoclip în regia Cristinei Iacob. Totul se desfășoară într-un vechi cinematograf, în care el începe să ruleze filmul unei povești cu protagoniștii care nu au regrete, trăiesc viața la maxim și se bucură de culoare. Nu vă spunem mai multe ci vă invităm să îl vedeți. Dați un click, mai jos! Enjoy!

 

Ioana Mădălina Ștefănică