fbpx

Pista de biciclete înspre Vama Borș e deja avariată. FOTO

pista biciclete vama borsPrietenii Evenimente Oradea circulă peste tot!

 

09 Martie 2015

09:56

Constantin L., prietenul și cititorul Evenimente Oradea, ne-a trimis un email prin care dorește să ne semnaleze tuturor starea degradată în care pista de biciclete spre Vama Borș se află.

Am rămas foarte dezamăgit de ce am întâlnit pe pista de biciclete finalizată recent. Nu este semnalizat nimic, ce fac cei ce mai circulă noaptea pe acolo?

Din câte se pare, pe porțiunea de carosabil alocată bicicliștilor era basculat și nisip, deși era suficient spațiu de depozitare chiar lângă pistă.

pista biciclete bors

Prietenul nostru mai declarat:

Vă trimit câteva poze să tragem împreună un semnal de alarmă.

Fotografiile primite relevă faptul că pe acea porțiune au fost/sunt efectuate o serie de lucrări, însă fără a fi semnalizate și fără a fi luat în calcul faptul că acele șanțuri ar putea constitui un pericol atât pentru adulți cât și pentru copii.

Într-adevăr, scopul acestui articol nu este de arătare cu degetul ci de conștientizare a faptului că este important să respectăm drepturile tuturor cetățenilor. Acordând respect și grijă față de munca pe care o desfășurăm vom primi din partea societății gesturi și cuvinte de apreciere. Primim doar ceea ce oferim!

 

Ioana Mădălina Ștefănică

DSCF6380

DSCF6379pista biciclete vama bors