fbpx

Politistii au descoperit multe nereguli in piata din Stei

politiePolițiștii bihoreni au descoperit și confiscat bunuri fără documente.

11 Septembrie 2013

12:28

Polițiștii din cardul poliției orașului Ștei, împreună cu Poliția Municipiului Beiuș și colegii lor de la Secția nr. 10 de Poliție Rurală Ștei au efectuat ieri, 10 Septembrie 2013, controale pentru combaterea evaziunii în industria panificației și împotriva actelor ilicite din comerț.

  • Un gorjean a fost găsit comercializând treninguri ce purtau însemnele unei mărci înregistrate, suspectate a fi contrafăcute.
  • Administratorul unei societăți comerciale din Ștei a fost depistat în timp ce comercializa 1860 de țigarete netimbrate.
  • Un hunedorean a fost surprins oferind spre vânzare produse electronice fără autorizație de funcționare.
  • Unei firme de panificație i-au fost confiscate produsele comerializate din cauza lipsei documentelor de proveniență a mărfurilor și un șteian a fost sancționat pentru vânzare de bunuri fără proveniență.
  • Un bărbat de 29 ani din Mureș vroia să vândă în piețele din Ștei uși și geamuri termopan, dar și jaluzele fără a deține documentația necesară.

În cadrul acțiunii au fost legitimate 117 persoane și 37 de autovehicole au fost supuse controalelor.  Au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale în valoare de 11.160 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării bunuri în valoare de 20.000 de lei și nouă persoane au fost conduse la sediul poliției pentru investigații.

Călin Marincaș