fbpx

Pompierii orădeni au salvat viața unei bunici de 91 de ani

smurd pompieriCinste lor, cinste salvatorilor!

 

03 Iunie 2015

11:10

Chiar aseară, 02 Iunie 2015, la ceasurile 22:35, un orădean solicita ajutor, prin apel la 112, pentru a-și contacta bunica care, în vârstă de 91 de ani, locuia singură într-un apartament de pe strada Blaise Pascal, la etajul al treilea.

În doar 10 minute de la telefonul apelantului, pompierii militari din cadrul Detaşamentului 2 Oradea s-au deplasat la adresa indicată, găsind-o pe femeie căzută în baie, în stare de conștientă, însă în imposibilitatea de a se mișca.

Bunica a fost dusă, ulterior, la Spitalul Județean pentru îngrijirile medicale necesare, cu atât mai mult cu cât nu se bucură de o stare bună de sănătate.

Dat fiind că astfel de situații au loc, Evenimente Oradea vă recomandă să păstrați un set de chei de la casele bunicilor și celor dragi vouă. Totodată, obișnuiți-vă să îi contactați telefonic, cel puțin la câteva zile, și să le faceți vizite, mai ales acum, odată cu venirea sezonului cald, pentru a vă asigura că sunt în siguranță și au cele de trebuință, fie că vorbim de hrană, medicamente, apă sau alte bunuri.

 

Ioana Mădălina Ștefănică