fbpx

Pompierii voluntari din Popesti, campionii nationali ai Concursului de Situatii de Urgenta

image001Bihorul se mândrește cu o echipă puternică și victorioasă în cadrul Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Voluntare şi Private pntru Situaţii de Urgenţă.

 

10 August 2013

17:00

Pe stadionul Ceahlăul din Piatra Neamț s-a desfășurat între 05 – 07 August a.c. etapa Naţională a Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă, categoria Servicii Voluntare.

La această competiție au fost înscrise mai multe echipe, și anume: SVSU Domneşti – Argeş,  SVSU Bistriţa – Bistriţa-Năsăud, SVSU Lespezi – Iaşi, SVSU Căzăneşti – Ialomiţa, SVSU Bâcleş – Mehedinţi, SVSU Târgu Neamţ – Neamţ, SVSU Brodina – Suceava și echipa județului nostru SVSU Popeşti.

Cei din urmă au fost cei dintâi, deoarece voluntarii din Popești s-au întors acasă cu trofeul locului I:

Echipa reprezentativă a judeţului nostru a reuşit, prin prestaţiile avute, să învingă temperaturile caniculare, secundele cronometrului şi cele mai bune servicii voluntare pentru situaţii de urgenţă din ţară, Bihorul obţinând, pentru prima dată la aceste concursuri, titlul naţional

transmite Camelia Roșca, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Crișana”.

Au fost mai multe probe la care cele 8 echipe au trebuit să-și pună în valoare cunoștințele și operativitatea. După încheierea concursului podiumul a fost următorul:

  • Locul I: SVSU Popesti – Bihor
  • Locul II: SVSU Lespezi – Iaşi
  • Locul III: SVSU Bistriţa – Bistriţa-Năsăud

Evenimente Oradea felicită echipa Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Popeşti pentru rezultatele obținute și totodată transmite mulțumiri tuturor pompierilor pentru munca devotată pe care o desfășoară în serviciul nostru.

 

Ioana Mădălina Ștefănică