fbpx

Primăria Oradea lansează „Oradea City Card”

oradea city cardServiciu menit să fie de ajutor, mai ales, turiștilor. 

 

01 Mai 2015

12:22

Turiștii care doresc să viziteze urbea de pe Criș pot să achiziționeze noul pachet aprobat de Consiliul Local, Oradea City Card (OCC).

Pachetul City Card a fost introdus prima dată în orașul Constanța pentru dezvoltarea turistică. Oradea este cel de-al doilea oraș care introduce această facilitate.

Obiectivul creării acestui serviciu/pachet turistic este creșterea interesului turiștilor pentru obiectivele turistice disponibile, sprijinirea economiei locale prin creșterea consumului și stimularea utilizării transportului public local în vederea reducerii poluării.

OCC conține un card de transport în comun, o hartă turistică și o broșură cu cupoane de reducere și promoții pentru diferite obiective/servicii turistice.

Cardul de călătorie asigură transportul nelimitat în Oradea și Sînmartin timp de 48  de ore. Promoțiile și reducerile vor fi aplicate la casa de marcat a partenerilor proiectului.

OCC facilitează deplasarea turiștilor oferindu-le informațiile necesare vizitării cât mai multor atracții orădene. Cardul poate fi achiziționat de la chioșcurile de ziare, hoteluri, agenții de turism, obiective turistice…

 

Gabriela Zaica