fbpx

Primarul si Viceprimarul s-au intalnit cu oradenii

Intalnire Bolojan MalanIlie Bolojan și Mircea Mălan au ieșit pe teren să discute cu locuitorii Oradiei despre lucrările de modernizare derulate de municipalitate.

 

26 Aprilie 2013

11:40

În cursul acestei săptămâni, viceprimarul Mircea Mălan a avut două întâlniri cu cetățenii orașului. La ambele vicele a fost însoțit în teren și de consilierul local Camelia Dulcă.

Prima întâlnire a avut loc în data de 23 Aprilie a.c., cu locuitorii din zona străzii Lipovei intersecție cu Hațegului, iar cealaltă în 24 Aprilie a.c., cu locatarii din zona străzii Lăpușului –  Aleea Cazaban – Liceul Transilvania.

La întâlnirea privind lucrările de modernizare a străzii Lipovei s-a hotărât, ca urmare a solicitării cetățenilor, lărgirea carosabilului la 6 m lățime pe sens, din care 3,5 m vor fi destinați traficului, iar 2,5 m vor fi rezervați unor parcări longitudinale.

a spus viceprimarul Mircea Mălan.

La cea de-a doua întâlnire cu cetățenii din zona străzii Lăpușului –  Aleea Cazaban – Liceul Transilvania, viceprimarul Mircea Mălan a fost însoțit și de primarul Ilie Bolojan. Primăria Oradea a început Luni, 22 Aprilie a.c.,  lucrările de amenajare platforme și accese în zona străzii Lăpușului –  Aleea Cazaban – Liceul Transilvania în vederea realizării a 111 locuri noi de parcare.

 

Andrei Marcu