fbpx

Primele abonamente pentru UNTOLD 2020 vor fi puse în vânzare!

Abonamentele pentru ediția a VI-a a festivalului UNTOLD vor fi puse în vânzare Miercuri, 20 Noiembrie 2019, la ora 14:00!

 

19 Noiembrie 2019

11:00

 

UNTOLD 2020 va avea loc în perioada 30 Iulie – 2 August. Cei ce doresc să ia parte la cel mai așteptat eveniment al anului vor putea să intre în posesia abonamentelor la prețuri promoționale.

Abonamentele General Access vor fi la prețul special de 109 euro plus taxe, din prețul final de 199 euro plus taxe. La acest tip de abonament, cei ce l-au achiziționat pot să facă check-in online gratuit în termen de maxim 20 de zile de la data platei abonamentului. După acest termen, aceștia vor trebui să plătească taxe suplimentare.

Abonamentele General Access Flexi vor fi la prețul de 119 euro plus taxe, din prețul final de 214 euro plus taxe. La acest tip de abonament, participanții pot să își facă check-in online gratuit cu până la 14 zile înainte de începerea festivalului. Atenție! Cumpărătorii nu pot returna abonamentele în niciuna dintre variantele de mai sus.

Abonamentele General Access Risk Free vor avea prețul de 122 euro plus taxe, din prețul final de 216 euro plus taxe. La această variantă, cei care au achiziționat abonamentul pot realiza check-in-ul online gratuit în maxim 20 de zile de la data platei și îl pot returna cu până la cel puțin 14 zile înainte de începerea festivalului.

Abonamentele VIP vor avea prețul de 309 euro plus taxe din prețul final de 399 euro plus taxe. Acest tip de abonament este valabil pentru cei ce au 18 ani. Cei ce achiziționează acest tip de abonament, pot realiza check-in-ul gratuit în termen de maxim 30 de zile de la achitarea abonamentului.

Aftermovie-ul UNTOLD 2019 a fost lansat pe canalul oficial de YouTube. Acesta cuprinde imagini cu tot ce a însemnat ediția aniversară. Peste 90 de oameni au filmat imagini de poveste de pe tărâmul UNTOLD, unde peste 375.000 de participanți veniți din întreaga lume și peste 200 de artiști internaționali au petrecut zile și nopți!

Sergiu Vicaș