fbpx

ProBikers Bike Maraton 2014

ciclistOdată cu primăvara reapar pe tapet competițiile cicliste.

 

19 Februarie 2014

09:46

În data de 13 Aprilie 2014 între orele 08:00 – 15:00 pe dealurile limitrofe Oradiei se va desfășura competiția „ProBikers Bike Maraton 2014”. Startul și finish-ul va fi dat în fața Sălii Sporturilor din comuna Paleu.

Se pot înrola în concurs toți posesorii de Mountain Bike, categorii pentru alte tipuri de biciclete nefiind disponibile. Până în acest moment s-au înscris 32 de concurenți.

Întrecerea este organizată de Asociația Sportivă ProBikers Bihor în parteneriat cu Inspectoratul de Poliție al Județului Bihor, Direcția Județeană de Sport și Tineret Bihor și Primăria Comunei Paleu.

Obiectivul competiției este acela de a promova și încuraja activitățile sportive și anume mersul pe bicicletă și nu în ultimul rând dragostea pentru natură, cunoașterea frumuseților peisajului local. Concurenții pot să își pună la încercare abilitățile sportive, pe traseul situat între Oradea și zona Uileac – Paleu. Pentru profesioniști si cei care preferă turele mai lungi pregătim un traseu mai lung de 70 km (2 ture), iar pentru amatori una de 35 de km (1 tură).

 

Ioana Mădălina Ștefănică