fbpx

Produsele din Bihor au întâietate la Real. FOTO

real episcopia oradeaCând ți se face Dor de Bihor… 

 

27 Martie 2016

08:31

E o surpriză tare plăcută să descoperi într-un hypermarket că produsele din Bihor au întâietate și sunt expuse chiar pe culoarul principal, astfel încât să îți sară repede în ochi.

Făcând cumpărături la Real am aflat că recent a lansat o campanie specială, Dor de Bihor, care se axează pe comercializarea de carne, lactate, prăjituri, verdețuri, toate produse și cultivate în Bihor.

Suc de mere, de cătină, fursecuri, pufuleți, da, avem fabrică de pufuleți chiar la noi acasă, produse lactate, lapte de măgăriță, tăiței de casă, alte tipuri de paste și fidea groasă sau ouă proaspete, clasa A, din Cauaceu.

Nespus de frumos a fost să descoperim că o doamnă din Bihor face niște dulcețuri grozave, fără conservanți, în ediție limitată și au un ambalaj nealcoș, semn că a învățat cât de importantă este imaginea pentru client.

Tot în sfera produselor din Bihor am găsit și murăturile de casă, pregătite de doamna Angela din Săcuieni, salata de varză asortată, adorată de mulți, castraveții murați ori sfecla roșie.

În schimb, dacă preferați mai mult legumele verzi, crude, poate veți râde, dar puteți lăsa de o parte spanacul de import și cumpăra, de la Real, spanac crescut în serele din Feneriș sau ceapă în cele din Borș.

La Real am găsit și propolis de la Phenalex, produs tot în Bihor, firmă care are pentru doamne și domnișoare inclusiv creme de îngrijire, lapte demachiant sau elixirul „Antioxivita” medaliat cu Aur la Salonul de Inventică Mondială din anul 2011.

Dor de Bihor a fost, pentru noi, o experiență dar și o bucurie, deoarece îți crește sufletul să vezi că bihorenii nu s-au lăsat păgubași, merg înainte și au să ne ofere produse de calitate, doar să știm unde le găsim.

Partea și mai bună e că nu doar cumpărăm, ci și asigurăm locuri de muncă acelor oameni care muncesc de zor ca să pregătească bunătățurile dulci, acre ori sărate de care vă vorbeam mai sus!

 

Ioana Mădălina Ștefănică

dulcețurile în borcane nealcoșe

dulcețurile în borcane nealcoșe

Produse Real12

Produse Real11

Produse Real03

Produse Real04

Produse Real13

Produse Real05

Produse Real06

Produse Real08

Produse Real15

Produse Real01

Produse Real02

Produse Real17

Produse Real18

Produse Real19

Produse Real20

Produse Real21

Produse Real22

Produse Real23