fbpx

Programul de sacrificare a mieilor în Piața Ioșia 2015

foto: Ovidiu Selegean

foto: Ovidiu Selegean

Un Paște a trecut, urmează celălalt!

 

06 Aprilie 2015

17:35

De fiind că în sfârșitul de săptămână ce vine o bună parte dintre orădeni celebrează Învierea Domnului, Administrația Domeniului Public (ADP) pune la dispoziția cetățenilor un spațiu de vânzare și sacrificare a mielor.

Programul de funcționare este următorul:

  • Miercuri – 08:00 – 17:00
  • Joi – 08:00 – 17:00
  • Vineri – 08:00 – 17:00
  • Sâmbătă – 08:00 – 13:00

În fiecare zi, cu excepția ultimelei zile, hala va fi închisă între orele 13:00 – 14:00 pentru efectuarea lucrărilor de curățenie și dezinfecție.

Tarifele sunt următoarele:

  • 10 lei/miel (ied)/zi – chirie comerciant
  • 63 lei/zi – măcelar
  • 265 lei/zi – cumpărător piei

Mai mult:

ADP pune la dispoziția măcelarilor o hală autorizată pentru sacrificarea mieilor, aceștia având obligația să se prezinte cu două seturi a câte 3 cuțite, o bardă, teci pentru cuțite, două rânduri de salopete, halate și bonete.

 

Ciprian Costa

No Responses

Leave a Reply to Gina Varga Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *