Programul de sacrificare a mieilor în Piața Ioșia 2015
Începe sacrificarea mieilor de Paște.
30 Martie 22015
14:07
Administrația Domeniului Public (ADP) Oradea informează că anul acesta în Piața Ioșia mieii și ieduții vor fi sacrificați în perioada:
- 04 – 04 Aprilie 2015
- 06 – 11 Aprilie 2015
Programul de funcționare este:
- Miercuri 01.04: între orele 08 – 17
- Joi 02.04: între orele 08 – 17
- Vineri 03.04: între orele 08 – 17
- Sâmbătă 04.04: între orele 08 – 13, cu posibilitate de prelungire
- Luni 06.04: între orele 08 –17
- Marți 07.04: între orele 08 – 17
- Miercuri 08.04: între orele 08 – 17
- Joi 09.04: între orele 08 – 17
- Vineri 10.04: între orele 08 – 17
- Sâmbătă 11.04: între orele 08 – 17, cu posibilitate de prelungire
Pentru efectuarea serviciilor de curățenie și dezinfecție, hala, cu excepția zilei de sâmbătă, va fi închisă între orele 12:00 – 13:00.
Tarifele practicate sunt:
- 10 lei/miel (ied)/zi – chirie comerciant
- 63 lei/zi – măcelar
- 265 lei/zi – cumpărător piei
ADP SA pune la dispoziția măcelarilor o hală autorizată pentru sacrificarea mieilor, aceștia având obligaţia să se prezinte cu două seturi a câte 3 cuţite, o bardă, teci pentru cuţite, două rânduri de salopete, halate și bonete.
Ioana Mădălina Ștefănică