fbpx

Promotii zilnice la Cortina Cinema Digiplex Oradea

Flyer_General_FBpostCortina Cinema Digiplex vă aşteaptă cu promoţii zilnice pentru toate vârstele, poftele şi buzunarele.

 

26 Martie 2014

20:30

 

Săptămâna începe cu Ladies’ Day. În fiecare luni, doamnele şi domnişoarele îşi pot cumpăra un bilet la orice film din programul Cortina cu doar 8 lei.

Marţi, e Duo Ticket. Cumpărați un bilet la film folosind cardul UniCredit Ţiriac Bank, și îl primiți pe al doilea gratuit.

Dacă e miercuri, e Orange Film: 2 bilete la preţ de 1 pentru toţi clienţii Orange. Pentru a vă bucura de promoție, trebuie doar să trimiteți un SMS cu textul „FILM” la 241 și să prezintați codul Orange la casă.

Ziua de joi vine la Cortina Cinema Digiplex cu de două ori mai multe puncte pe cardul de fidelitate. Pentru deţinătorii acestui card, orice bilet la film le dublează punctele. În plus, popcornul mic este oferit din partea casei.

Tot joi, vedetele se văd doar la Cortina! Cei care poartă unul din numele anunţate săptămânal, plătesc doar 8 lei pentru un bilet la film. Promoţia este valabilă doar pentru deţinătorii de card Cortina şi se aplică la orice film, indiferent de oră. Pentru a beneficia de promoţie trebuie doar să prezentaţi un act de identitate.

Vineri, e cod roşu de reduceri la Cortina Cinema Digiplex! Cu Red Friday, biletele de film aduc reduceri consistente la meniurile Cortina, astfel că în fiecare vineri cu doar 10 lei, în loc de 14 lei respectiv 20 de lei, vă puteți bucura de Meniul Mare de Popcorn sau Meniul Fun For 2 Popcorn. De asemenea, tot pentru doi există hot price la Meniul Fun For 2 Nachos la doar 16 lei, în loc de 22 lei. 

La seria promoţiilor zilnice Cortina Cinema Digiplex se adaugă şi Crazy Hour, de luni până vineri. Cei care vor să se relaxeze jucând bowling sau billiard trebuie doar să urmărească în fiecare dimineaţă portalul Evenimente Oradea, pentru a afla când e ora gratuită de bowling şi biliard. 

În plus, cei care ratează Crazy Hour, se pot bucura de luni până joi, la Oradea Shopping City, de o oră de biliard la jumătate de preţ! Play more, pay less!

Zilnic, fiecare 2 bilete la film garantează preţul special de doar 1 leu la cumpărarea unei felii de pizza. Delicios! 

Pachetele Cortina Day, Cortina All Day şi Family Junior + Double Fun completează seria promoțiilor. Cele mai bune filme se văd la Cortina Cinema Digiplex, în familie sau cu prietenii:

  • pachet Family JUNIOR: 2 adulți + 1 copil = 3 bilete la doar 38 lei
  • pachet DOUBLE FUN: 2 adulți + 2 copii = 4 bilete la doar 48 lei

Pachetele au prețuri fixe și sunt valabile la orice film, indiferent de ziua sau ora de difuzare. Zilnic, Oradea Shopping City e Fun for You! 

 

Claudia Nicula