fbpx

Provocare: Concursul Internaţional de fotografie de Natură „Milvus” 2017

sursa: feelgrafix.com

Un concurs ce promovează frumuseţea naturii.

 

15 Mai 2017

19:30

Anul acesta, Concursul Internaţional de fotografie de Natură „Milvus” ajunge la cea de-a IX-a ediţie.

Scopul competiției este de a surprinde natura, plante şi animale deopotrivă, în cele mai frumoase instantanee pentru a fi promovată şi apreciată la adevărata ei valoare.

Categoriile de concurs din acest an sunt:

  • Natura (peisaje, plante, ciuperci, FĂRĂ animale)
  • Animale sălbatice
  • Natura din România (categorie dedicată exclusiv fotografilor români)

Noutatea acestei ediții o reprezintă faptul că fotografii români care se înscriu la cea de-a treia categorie nu plătesc taxa de înscriere.

Aşadar, fie că sunteţi fotografi profesionişti sau doar pasionaţi de fotografie şi natură, sunteţi aşteptaţi să vă înscrieţi prin trimiterea a maximum patru fotografii pentru fiecare secţiune care vor fi încărcate pe pagina cu formularul de înscriere pe care îl găsiţi AICI, până în data de 06 August 2017.

Jurizarea va avea loc în data de 12 August 2017, iar publicul va putea vota fotografia preferată pe Facebook, în perioada 15 – 31 August a. c. Lucrările selectate de juriu vor fi incluse într-o expoziţie itinerantă, iar câştigătorii vor fi anunţaţi via e-mail în perioada 01 – 06 Septembrie a.c.

Taxa de înscriere este de 10 euro pentru participarea la o singură categorie şi de 15 euro pentru două categorii. Mai multe detalii cu privire la concurs puteţi afla cu un click aici sau aici.

Paula Dreve