fbpx

,,Provocare pe care”, o emisiune by Untold şi Neversea!

În luna August, organizatorii celor 2 festivaluri vor lansa o emisiune pe PRO TV.

 

3 August 2021

17:00

 

Emisiunea ,,Provocare pe care” va avea loc în fiecare zi de Duminică de la ora 13:00, pe parcursul întregii luni.

Formatul va fi realizat pe plaja Neversea. Prima ediţie va avea loc în data de 8 August 2021. Emisiunea va fi prezentată de Mădălina Petre (Veve) şi Sebastian Coţofană. Aceştia îi vor avea alături ca invitaţi pe DJ Alex Parker, Valentin Luca (premiat de 3 ori ca cel mai bun bartender din lume) şi Daniel Nicoăină (reporterul emisiunii). Vor fi provocate vedete la o joacă în echipă şi parcurgerea unor probe atât haioase cât şi dificile în platoul de filmare organizat pe plaja Neversea.

Prezentatorii îşi vor forma echipe de câte 2 concurenţi pentru a se întrece în aceste probe, fiecare joc fiind punctat diferit. Cea mai grea provocare va fi săritura cu o coarda elastică aflată la 60 metri înălţime.

Vedetele care au acceptat provocarea sunt: Elena Chiriac, Cristian Mitrea, Theo Rose, Jorge, Claudia Pavel, Otilia Bilionera, Augustin Viziru, Ștefan Stan, Andrei Ciobanu, Ana Moga, Vali Bărbulescu, Andreea Antonescu, Crina Abrudan, Ruby, Anisia Gafton și Cătălin Cazacu.

Edy Chereji, directorul de comunicare Untold&Neversea a declarat următoarele:

“Personal am fost pasionat tot timpul de canalele media tradiționale și de conținutul care poate fi generat pentru televiziune. Fie că e vorba de știri, fie că e vorba de un format de entertainment care să îi binedispună pe oameni. Mă bucur că în echipa noastră am găsit și alți colegi pasionați de televiziune, pe lângă pasiunea pentru
festivaluri. Alături de ei am strâns și câțiva oameni cu experiență în regie și content de televiziune și facem lucruri frumoase. Dacă în 2020 totul a început mai mult ca o necesitate, din cauză că nu puteam organiza festivalul, dupa care de Revelion am simțit că e un moment bun să fim alături de publicul care stătea prin case și pe la cabane, în 2021 ne-am propus să transformăm joaca din pasiune în productii și formate cu complexitate. Le mulțumim prietenilor de la PRO TV pentru parteneriatul puternic pe care l-am dezvoltat, dar mai ales pentru faptul că au incredere în noi și în această postură mai nouă, de producători TV. ,,Provocare pe care” este doar primul show semnat de noi în 2021, vor mai fi și alte surprize pregătite pe această zonă, ce vor fi transmise tot pe PROTV”,

Aşadar, în fiecare zi de Duminică a lunii August, începând cu data de 8 de la ora 13:00 vom putea urmări emisiunea ,,Provocare pe care”, exclusiv la PRO TV. Emisiunea este o producţie Untold şi Neversea, susţinută de Mastercard, Coca-Cola Zero Zahăr şi Kaufland.

Sergiu Vicaş