fbpx

Puscas de la FC Liberty a fost transferat la Inter Milano

puscas transfer inter milanoTânărul fotbalist bihorean George Pușcaș a fost transferat miercuri seara la celebra echipă italiană Inter Milano.

 

23 Mai 2013

10:54

 

Pușcaș, care evoluează pe postul de atacant și a fost crescut și format la CF Liberty Oradea a fost împrumutat în ultimul an la FC Bihor, a semnat miercuri seara înțelegerea cu echipa italiană, înțelegere care va intra în vigoare de la 1 Iulie 2013, atunci când va începe următorul sezon fotbalistic.

Născut pe 8 Aprilie 1996, George Pușcaș este căpitanul echipei naționale U17 a României, selecționată la care este golgheter.

El a fost la Milano însoțit de părinți, directorul sportiv al CF Liberty, Cătălin Sărmășan, și agentul de jucători Piedro Chiodi, cel care a intermediat acordul dintre cele două părți.

Pentru tânărul și talentatul atacant bihorean a mai existat o opțiune serioasă de transfer și către clubul englez Arsenal Londra, dar în cele din urmă Liberty a optat pentru Inter Milano.

 

Faptul că un băiat de la Liberty a ajuns la Inter Milano nu numai că ne bucură, dar ne și motivează și ne obligă pe toți, cei care facem parte din proiectul Liberty. Personal să fie începutul unui drum frumos, atât pentru George Pușcaș, cât și pentru CF Liberty. Cu ocazia aceasta îi felicit pe antrenorii  care au lucrat cu el de-a lungul timpului

a declarat Stelian Farcău, coordonatorul Academiei Liberty.

 

Florin Mihalca