fbpx

Reîncepe activitatea înotătorilor în Bazinul Crișul

sursa: ashtoncentral.co.uk

Sportul în apă revine, își redeschide porțile pentru orădeni!

 

29 Iunie 2020

10:00

Clubul Sportiv Municipal Oradea anunță că din 01 Iulie 2020 începe activitatea de inițiere și perfecționare la înot, în incinta bazinului acoperit Crișul din Oradea.

Pentru buna desfășurare a activității, în deplină siguranță a tuturor participanților și în conformitate cu legile impuse pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19, au fost implementate o serie de măsuri ce trebuie respectate de toată lumea. Astfel, ținând cont de dimensiunile bazinului Crișul, au fost amenajate șase culoare, iar pe fiecare culoar vor putea activa maxim patru participanți pe oră.

Totodată, fiecare antrenor va programa sportivii participanți la antrenamentele de înot / inițiere, astfel încât să se asigure distanța de siguranță și limita maximă de persoane în zona sa de lucru. Fiecare antrenor va ține evidența persoanelor participante la antrenament (nume și prenume, număr telefon, ziua și ora antrenamentului). Fiecare participant va declara pe propria răspundere că nu a fost expus la cazuri pozitive și nu a intrat în contact cu persoane suspecte de COVID-19 în ultimele 14 zile. Nu va fi permis accesul persoanelor care prezintă semne de infecţie respiratorie (tuse şi strănut frecvente, stare generală alterată) şi febră mai mare de 37,3°C.

În sediul CSM Oradea, din strada Primăriei Nr. 3, Camera 7, se vor elibera două tipuri de abonamente pentru înot:

Galben (200 lei)

  • curs de inițiere/înot, copii sau adulți
  • durată de 12 ore
  • vârsta minimă trebuie să fie 4 ani

Verde (150 lei)

  • curs de perfecționare înot pentru copii

Programul cursurilor de înot, precum și regulamentul de ordine interioară din bazinul Crișul pot fi consultate AICI.

Tot din 01 Iulie, practicanții poloului se vor putea antrena în aer liber, în bazinul din cadrul Aquaparkului Nymphaea, care va fi special amenajat.