fbpx

Remus Toderici si cele 365 de portrete

Remus TodericiFotograful orădean Remus Toderici vrea să fotografieze în 2 zile cât pentru un an întreg.

 

02 Martie 2013

15:40

Pe 9 și 10 Martie a.c. între orele 14:00 – 17:00 în Parcul Libertății lângă Petit Cafe (la căpătul opus Restaurantului Bridge) îndrăgitul dar și cunoscutul fotograf Remus Toderici derulează o campanie inedită, și anume realizarea în doar 2 zile a 365 de portrete.

Acțiunea se desfășoară gratuit și se adresează tuturor celor care vor să iasă din tipar, să apară într-un calendar, și să reprezinte o zi dintr-un an.

Din cele transmise de Remus totul a pornit de la

întâmpinarea dorinţelor celor cu care am vorbit în ultima vreme şi care îşi doreau un portret profesional, dar nu neapărat o ședința, și nu în ultimul rând, vreau să aflu părerea celor care îmi cunosc activitatea, fotografiile mele, pentru a înţelege mai bine ce le place şi ce mai poate fi îmbunătăţit în acest sens.

Cei care vor dori să își exprime părerea referitor la activitatea fotografică a lui Remus vor fi înregistrați video, iar mai apoi vor fi și protagoniștii unui videoclip realizat de Ben Pipa. Mai mult chiar dacă vor fi mai mult de 365 de doritori de portrete, fotografiile vor fi apărea pe pagina de Facebook Remus Toderici.