fbpx

Retea de contrabanda cu alcool in Oradea si Beius. FOTO + VIDEO

Photo: © Europen Parliament/P.Naj-Oleari pietro.naj-oleari@europarl.europa.euStatul român a fost prejudiciat de patru bihoreni prin acțiuni de producere și comercializare a alcoolului de contrabandă.

 

11 Octombrie 2013

11:27

40 de polițiști au descins ieri, 10 Octombrie 2013, în casele și imobilele a 4 bihoreni, B.N.D., de 25 de ani, L.R.I., de 37 de ani, G.S.Z., de 41 de ani, din Municipiul Oradea şi B.V.M., de 59 de ani, din Municipiul Beiuş, suspectați că în acest an au produs și comercializat alcool cu ajutorul unei instalații artizanale, și ar fi comercializat țigări de contrabandă.

Perchezițiile au scos la iveală

într-un imobil din Municipiul Beiuş o instalaţie artizanală de producere şi îmbuteliere de produse alcoolice şi cantitatea de 80 litri de alcool dublu rafinat. De asemenea, poliţiştii de investigare a fraudelor au ridicat, în vederea aplicării măsurilor asiguratorii, 10.000 lei care au fost descoperiţi în aceeaşi locuinţă, cu suspiciunea că ar proveni din comercializarea ileagală a produselor accizabile.

transmite Alina Dinu, purtător de cuvânt IPJ Bihor. Produsele de natură alcoolică produse de cei patru au fost, din informațiile avute, distribuite către mai multe baruri și persoane fizice din Bihor. Tot ei, mergând pe aceiași filieră, comercializau și țigări de contrabandă.

Evenimente Oradea vă atenționează că deși mai accesibil ca preț, alcoolul din surse nesigure și neverificate de autoritățile competente poate fi dăunător sănătății omului, chiar și cantități mici.

 

Ciprian Costa