fbpx

Rezultatele primei sesiuni de înscrieri la Universitatea din Oradea

S-a încheiat prima sesiune de înscrieri la Universitatea din Oradea

 

02 August 2017

15:00
În 01 August 2017, Universitatea din Oradea a spus „Stop” primei sesiuni de înscrieri pentru viitorii studenți ai instituției.

În urma înscrierilor, Universitatea din Oradea iese în față cu un număr de 2733 de candidaţi pentru studii universitare de licenţă, din care 1382 la buget, şi 934 de candidaţi pentru studiile universitare de master, din care 644 la buget. La aceștia se adaugă cele 19 posturi bugetate pentru românii din alte țări (Republica Moldova) și studenții străini, a căror perioadă de confirmări continuă.

S-a constatat la nivel de universitate creșterea numărului de candidați la nivelul de licență cu peste 300 de studenți înscriși, dar și scăderea numărului de studenți înscriși la studii de masterat cu circa 150 de candidați.

În an acest an universitar, au crescut cererile de înscriere la Comunicare și relații publice, Arhitectură, Științe exacte, Inginerie managerială, în timp ce numărul de studenți înscriși la Muzică și la Teologie a scăzut.

Oferta educațională din toamnă va cuprinde o nouă specializare: Nutriţie şi dietetică în cadrul Facultății de Medicină şi Farmacie. Mai multe detalii despre sesiunea de înscrieri din toamnă, găsiți AICI.

Mult succes!

 

Diana Maria Danciu