fbpx

S-a decis: Oradea City Report e cea mai bună aplicație din România!

oradea city reportOrădenii au votat, orădenii au câștigat!

 

12 Decembrie 2014

16:50

Acum o perioadă, Primăria Oradea anunța că aplicația „Oradea City Report” (OCR) a fost înscrisă în cadrul categoriei de concurs național „Promovarea datelor deschise – Cea mai bună aplicație”care urma să desemneze care dintre aplicații este mai bună, mai eficientă, mai utilă și oferă cele mai bune servicii utilizatorilor.

În mediul online, 1997 de persoane au votat OCR. În urma aprecierilor date și de o serie de specialiști, ieri, 11 Decembrie 2014, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I” din București, Open Government Partnership Romania (OPG) a înmânat city managerului Eduard Florea premiul dar și diploma de „Cea mai bună aplicație din România” în anul 2014.

Le mulţumesc zecilor de orădeni care în fiecare zi ne sesizează problemele din oraş, dându-ne posibilitatea să intervenim rapid. În acest fel, avem cu toţii de câştigat. Vă mulţumesc pentru acest parteneriat!

a transmis Ilie Bolojan, primarul Oradiei, la aflarea acestei vești bune pentru orașul nostru. Citiți mai multe despre Oradea City Report AICI

 

Ioana Mădălina Ștefănică

Diploma OGP