fbpx

S-a lansat campania „Donează o carte! Dăruiește cunoaștere!”

sursa foto: freewallsource.com

O acțiune de lăudat.

 

06 Noiembrie 2019

13:00

 

International School of Oradea se alătură campaniei umanitare „Donează o carte! Dăruiește cunoaștere!”, organizată de Lumina Instituții de învățământ în toate Școlile Lumina din țară, în cadrul CEL și în cluburile sportive din cadrul Lumina.

Aceasta campanie are ca scop strângerea a 10.000 de cărți care urmează a fi donate către biblioteci din zona rurală, unde copiii au acces greu la cărți și către biblioteci din Republica Moldova, unde de asemenea e nevoie de cărți în limba română. Inițiatorii susțin faptul că o carte este o poartă spre cunoaștere și își doresc să ajute mii de copii din țară și din Republica Moldova să se bucure de poveștile din cărți și să descopere lumea minunată cuprinsă între coperțile unei cărți. Dăruind cărți, dăruim cunoaștere și punem o cărămidă la temelia unui viitor mai bun pentru copiii noștri.

Perioada de desfășurare a campaniei este 04 Noiembrie – 01 Decembrie 2019.Toți cei care doresc să se implice sunt invitați să doneze o carte la sediul ISO, de pe Armatei Romane, nr 1 F. Pentru detalii sau întrebări puteți să sunați la numărul de telefon 0359178757