fbpx

Salina Respiro, din Sînmartin, și-a deschis porțile!

sinmartin, bihor, strada Carmel, nr. 42

foto: Ovi D. Pop

Un loc superb, în care e recomandat să mergem. Și pentru trup, și pentru suflet.

 

14 Decembrie 2018

09:21

Sfârșitul de an aduce motive de relaxare, energizare și vindecare, mulțumită deschiderii oficiale a Salinei Respiro, centrul de relaxare și terapie salină.
Respiro este prima salină din Bihor care face uz de efectele terapeutice ale sării de la Dej, dar și de cele ale sării roz de Himalaya, importată direct din Pakistan. Zeci de tone de sare pură, necontaminată ori tratată chimic.
Salina este localizată în Sînmartin, pe strada Carmel, numărul 42, și a inaugurat, în 13 decembrie 2018, două dintre cele patru încăperi:
  • Salina Copiilor, un spațiu ideal de socializare și joacă. Sarea este „vedeta” încăperii, alături de tobogane, leagăne și alte jucării care vor antrena și dezvolta imaginația și abilitățile motrice ale celor mici.
  • Salina de sub Piramidă, o zonă dedicată exclusiv relaxării și reîncărcării energetice. Aici, peste 9.000 de bucăți de cărămizi roz de Himalaya, încălzite de lumina difuză a becurilor, emit ioni negativi care ajută la curățarea și energizarea organismului, energie natural amplificată de puterea piramidei care le „protejează” cu atâta dăruire.

În cinstea inaugurării, Salina Respiro vă invită la weekend-ul porților deschise între 14 – 16 decembrie a.c., orele 10:00 – 16:00.

Salina se adresează atât copiilor dar și adulților, tuturor persoanelor care doresc să se bucure de efectele benefice ale sării, pentru tratarea problemelor de sănătate, dar și pentru meditație și relaxare.

Ulterior, după weekend-ul porților deschise, programul de funcționare va fi de marți – duminică, în intervalul orar 09:00 – 13:00, respectiv 15:00 – 18:00, pentru Facebook Salina Respiro click AICI.

 

Ioana Mădălina Ștefănică