fbpx

Scor final meci FC Bihor – Minerul Motru

FC Bihor AntrenamentBihorul a învis Motrul, într-un meci de fotbal.

 

24 Mai 2014

16:012

Astăzi, 24 Mai 2014, FC Bihor a întâlnit Minerul Motru în cadrul Ligii secunde, seria II play out. Confruntarea echipelor a avut loc pe stadionul „Iuliu Bodola”, iar rezultatul final a fost de 1 – 0 pentru gazde, printr-un gol al lui Lukacs, în minutul 39.

A fost un prim joc din cele trei pe care le mai avea de disputat, în care așa cum am spus, încercăm să dăm minute jucătorilor care au evoluat mai puțin, dar și celor care mai au anumite obiective personale și aici mă gândesc la Raymond, care are șansă să devină golgheterul seriei.  A fost un joc mai deschis, în care ocaziile au fost împărțite, dar cred că ocaziile clare l-am avut noi. Dacă e să mă gândesc, Raymond, de trei ori singur cu portarul, Zsombor, de două ori singur cu portarul, Hadăr și Ianc, au fost ocazii bune pentru a majora diferența. Felicit jucătorii  pentru eforul depus pe această căldură și mă bucur că am reușit să urcăm un loc în clasament, cel puțin până la jocul direct cu Mioveni.

a declarat antrenorul FC Bihor Alexandru Pelici.

 

Următorul meci pe care orădenii îl vor disputa va fi în compania formației Olimpia din Satu Mare, în data de 28 Mai a.c., de la orele 18:00.

 

Florin Mihalca